5.2.2014

Kakkuna


Erilainen, mehevä ja murea:

Runebergin kakku

200 g voita
2 dl intiaanisokeria
2 kananmunaa
1, 5 dl spelttijauhoja
1,5 dl mantelijauhetta
1 dl korppujauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
1 dl omenatäysmehua

vadelmia
kermavaahtoa

Vaahdota voi ja sokeri.
Lisää kananmunat yksitellen hyvin vatkaten.
Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja mehu.
Kaada taikina irtopohjavuokaan.
Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.
Anna jäähtyä hetki ja siirrä tarjoiluvadille.


Laita keko vadelmia kakun keskelle ja pursota kermareunus.

 
Herkullista Runeberginpäivää!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...