9.1.2014

Helpolla ...


... on sinun leipäsi saatava ...

Nappasin idean suoraan Martat vinkkaa -sivustolta.
Jos vielä löytyy joulujuustonjämiä niin käytä ne tai sitten kaikenlaisia muita juustonloppuja ... Minä löysin valkosipuli-MustaPekkaa, Oltermannia ja Salaneuvosta - ainakin ...
Lisäksi tarvitset jonkun vaalean leivän, kokonaisena. Minä tein tämän ihanaan Rosmariinileipään.


Viiltele leipään ristikko melkein pohjaan saakka.
Laita leipä uuninkestävään kulhoon.
Työnnä juustonpaloja kolot täyteen. Murskattu valkosipuli sopisi myös hyvin ... Nam.
Paista leipää 200 asteessa 10 - 15 minuuttia, kunnes juustot sulavat ja pinta vähän ruskettuu.


Leikkaa tai revi suupaloja ...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...