17.12.2013

Pehmeää

 
Suuri Pehmeä Piparkakku

100 g voita
2 kananmunaa
2 dl sokeria
1,5 dl kermaviiliä
1,5 tl inkivääriä
1,5 tl neilikkaa
2 tl kanelia
3 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
tomusokerikuorrutetta
2 karkkikeppiä

Sulata voi. Vatkaa kananmuna ja sokeri vaahdoksi.
Lisää viili ja mausteet. Sekoita.
Lisää jauhot joihin leivinjauhe on sekoitettu ja sula voi. Sekoita tasaiseksi.
Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan.
Paista 175 asteessa 45 minuuttia.
Koristele tomusokerikuorrutteella ja murskatuilla karkkikepeillä.


4 kommenttia:

  1. Mehevän näköinen kakku:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja niin se onkin ... ;o)

      Poista
  2. Namskis. Meillä tehdään samantyyppistä maustekakkua, kermaviilin tilalla on piimää. Äidin ohjeella :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Ne äitien ohjeet on kyllä ihan parhaita ... ;o)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...