13.10.2013

Konvehdit


Tarvitset kaksi levyä lempisuklaitasi - minulla oli Maraboun uutuus vaniljanmakuinen valkosuklaalevy ja Dajmsuklaalevy.
Lisäksi tarvitset silikonisen jääpalamuotin - niin ja jotain keksinmuruja, karkkipaloja tms. täytteeksi - minulla oli vielä lisänä quinoapuff-muroja.


Sulata ensin valkosuklaata vesihauteessa (sulata n. yksi pala/konvehti). Lusikoi suklaa muotteihin. ripottele päälle keksinmuruja, puffeja, vaahtokarkkirouhetta tms... Ravistele muottia varovasti - suklaa tiivistyy kunnolla muottiin.


Sulata sitten se toinen, tummempi suklaa ja lusikoi edellisten päälle muotteihin. Heiluttele taas muottia varovasti ja siirrä jääkaappiin jäähtymään pariksi tunniksi.

 
Irrota jähmettyneet konvehdit varovasti ja koristele miten haluat. Minä käytin Dr.Oetkerin minisuklaasydämiä. Kannattaisi ehkä käyttää kumihanskoja, ettei nuo kaikki sormenjäljet näkyisi ... No - onpahan ainakin kotikutoisen näköisiä herkkuja.


Ajattelin viedä näitä huomenna työkavereille ... mutta näyttää pahasti siltä ettei nämä riitä sinne asti ... ajatus oli ainakin kaunis ... ;o)


Onhan minulla kuitenkin ihan hyvä syy tänään nautiskella ...



6 kommenttia:

  1. Oi mitä herkua suussa sulavia.Hyvää pyhäpäivää:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! ja Kiitti samoin! ;o)

      Poista
  2. Siellä siis aihetta juhlaan;) Mitä herkkua! Suklaata ei kyllä voita mikään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu - ja suklaa sopii jokaiseen juhlaan! ;o) ... ja maistuu ihan ilman juhlaakin ...

      Poista
  3. Naminami, oih mitä herkkuja ja niin kauniita ruusujakin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Olihan ne - onneksi ruusut kestävät pidempään kuin suklaa ... ;o)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...