31.8.2013

Uusinta

Tämä tilkkutyö on poiminta vanhasta blogistani. Tilkkuvyö on työ vuosien takaa. Olen käyttänyt siinä kaikkia itselleni tärkeitä kankaita. Vanhimmat tilkut ovat rakkaan mummoni jäämistöä yli 30 vuoden takaa ...
 
 
Leikkaa erilaisista kankaista 34 kpl 6x6 cm kokoisia neliöitä. Leikkaa 81x11 cm kaitale taustakankaaksi ja 2 kpl 85x8 cm kaitaletta solmimisnauhoiksi.
Ompele nauhat pitkittäin nelinkerroin.
Sommittele tilkut valmiiksi ja ompele aina 2 vierekkäistä tilkkua yhteen. Ompele sitten parit pitkäksi vyöksi.
Ompele taustakangas ja tilkkuvyö oikeat puolet vastakkain. Laita toiseen päätyyn nauha väliin ja jätä toinen pääty auki.
Käännä vyö ja ompele nauha avoimeen päätyyn. Ompele toiseen päätyy napinläpi nauhan pujotusta varten.


Osallituin reilu vuosi sitten tällä vyöllä Kotivinkin 101 ideaa-lehden tilkkutyökilpailuun - ja voitto tuli. Ohje julkaistiin lehdessä 2/2012.

Kesän aikana blogiini on tullut paljon uusia lukijoita. Tervetuloa kaikki!
Ajattelin poimia (erityisesti uusien lukijoiden iloksi) aina sillointällöin muutamia mukavia postauksia ja ohjeita tuolta vanhan blogini puolelta ... ;o)

4 kommenttia:

 1. Ihana vyö onnea voitosta,tuo nappijuttukin on kiva:)

  VastaaPoista
 2. Tämä on kyllä tosi kaunis vyö! Haluaisinpa tuommosen itsellekin, vaan tartteis tehdä ensin vyötärölle jotain, että vois korostaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! HiH - pääasia, että olisi joku motiivi keskikehonrakennukseen ... tai sit vois tehdä pidemmän vyön ... se on helpompaa ja nopeampaa ... ;o)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...