10.8.2013

Parasta aikaa


... puutarhassa.


Onni on oma pieni piha ...

 
... kurkkuineen ja herkkuineen ...

 
 ... tomaatteja ei vaan saa punastumaan vaikka kertoisi mitä juttuja ...



... tuoksut huumaavat ...


... omenapuu kantaa vain viittä omenaa ...

 
... luumut lähikaupasta ...
 
 
 ... no löytyihän sieltä onneksi yksi kaino kirsikkatomaatti ...

4 kommenttia:

  1. Herkullisia kuvia! Mä olen monena vuotena joutunut ottamaan vihreät tomaatit sisään pakkasten tieltä. Ja kummasti ne on punastuneet sisällä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama juttu. Vihreät tomaatit pyyhkeen sisälle muutaman kypsän tomaatin ja omenan kanssa - ja ihan hyviä tulee ... Olis vaan niin paljon mukavampi kun kypsyisivät ulkona paisteessa. ;o)

      Poista
  2. Hei! Maanviljelijänaapurini vinkkasi, että tomaateista kannattaa karsia alhaalta päin lehtiä reilusti pois. Tomaatti pitää pienestä "rääkkäämisestä". Itse karsin aika paljonkin, kaikki lehdet pois yli puoleenväliin vartta ja tomaatit alkoivat kyllä kypsyä. Eli jos et ole jo tätä kokeillut, niin tässä pieni vinkki.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä! En ole kuullutkaan moisesta, mutta lähden samantien karsimaan - sittenhän sen näkee toimiiko ... ;o)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...