15.5.2013

Nurkanvaltaaja

Keskimmäinen lapsemme on viikon matkalla Kroatiassa. Ihana matka kuuluu hänen lukio-opintoihinsa - arkkitehtuuria, historiaa, kuvataidetta ... olen hiukka kade.
No, ikävissäni valtasin hänen huoneeseensa kuuluvan parvekkeen. Parveke on ollut aika vähällä käytöllä, koska notkumme yleensä aina pihassa ...


Roudasin parvekkeelle kasvitueksi Arabian vanhan astiankuljetuslaatikon, pöydäksi isäni vanhan työkalupakin ja vierasistuimeksi yhden vanhan tuolin.
Riipputuoliin ompelin poikasen vanhasta t-paidasta tyynyn. Luulisin, että tällä partsilla viihdytään nyt enemmän ...


Säkeissä kasvaa (toivottavasti pian) herneitä ja papuja. Yrttiruukussa tuoksuu laventeli. Mustaan koriin istutin koristekurpitsaa.


Ei riitä, että lapsonen oli poissa kotoa äitienpäivän - tänään on vielä hänen syntymäpäivänsäkin. Sydäntäni hieman särkee ...

Paljon Onnea Rakas Iso Poikamme!

 

4 kommenttia:

 1. Hieno ja kodikas parveke :)

  VastaaPoista
 2. Mukavalle näyttää! Meilläkin parveke ihan vaan tuuletuskäytöllä, pitäis sisustaa, niin vois jopa viihtyä. Riippumatto oliskin kiva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Kieltämättä tuo riipputuoli houkuttaa nyt lekottelemaan ja lukemaan parvekkeelle - toivottavasti huoneen asukas ei pane pahakseen trafiikkia ... ;o)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...